Voor alle mensen die van plan zijn om een foto af te drukken op canvas is er goed nieuws, de webshop Webprint heeft op dit moment namelijk een speciale actiecode vrijgegeven waarmee je bij het afdrukken van een foto op canvas 20% korting krijgt.

Een foto op canvas is het ideale cadeau voor familie en vrienden en het past in vrijwel iedere huiskamer en slaapkamer. We gebruiken allemaal graag foto’s om ons huis op te fleuren en om thuis aan onze belangrijkste herinneringen herinnerd te worden. Met een foto op canvas lukt dit als geen ander en het geeft een uniek en spectaculair effect.

Webprint is een van de bekendste Nederlandse webshops op het gebied van het afdrukken van foto’s en de site heeft sinds de oprichting meerdere prijzen in de wacht gesleept. De site is onder andere uitgeroepen tot Beste Koop door De Consumentenbond en daarnaast heeft de site ook de classificatie ‘Beste Getest’ van Kassa en Computer Easy gekregen.

De prijs voor het afdrukken van foto’s op canvas begint bij een prijs van €9,95 voor een doek van 20 bij 30 cm en het grootste canvas (60 bij 80 cm) heeft een prijs van €47,95. Hier kan met behulp van de kortingscode WPCANVAS25412 nog eens 20 procent van worden afgehaald, waardoor de totaalprijs uitkomt op een bedrag tussen de €7,96 en €38,36 exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn variabel en zijn afhankelijk van de grootte van het bestelde doek.